Schedioarchitects

Journalists Colony Residence

Interiors
July 1, 2020
Set in a green neighbourhood, this residence is a true reflection of comfort and warmth. The deep tones of wood in the wall panels, doors and floor perfectly compliment the rustic furniture that has a vernacular touch. Custom designed wall panels and TV units with select veneer and cove lighting along with window seating to enjoy the view – form the main elements of the space. Self textured wallpaper, decorative suspended lights and cozy faux fur rugs accent and personalise the warm interiors.
Client:National Police Academy
Location:Prashasan Nagar, Jubilee Hills – Hyderabad
Status:Completed

Short video
of the project

Customer
feedback

I got an excellent design for my future home, from cooperation I was very pleased, everything was done at the highest level. Boldly I recommend to all this company.
Elena Gomez
july 23 - 2018