Schedioarchitects

Atai Office

Workspace
May 16, 2020
The Artificial Intelligence office was renovated for a young group of people who wanted simple, modern interiors using subtle hues and surface treatments. The minimalistic design approach is seen in the layout and in the various spaces that are finished with a combination of tones of grey, white and beige. Wooden floorings, custom designed false ceilings with general, ambient and decorative lighting, laminate finished surfaces, preplanned multipurpose workstations and storage units and personalized vinyl stickering – form the key features of the office space. The aim was to keep the spaces well lit, maintenance friendly, with minimum wastage of space, encouraging maximum interaction and to have an open, professional, yet simple and elegant vibe for both the employees and customers.
Client: Dr. Guruva Reddy
Location: Jubilee Hills,  Hyderabad
Status: completed

Short video
of the project

Customer
feedback

I got an excellent design for my future home, from cooperation I was very pleased, everything was done at the highest level. Boldly I recommend to all this company.
Elena Gomez
july 23 - 2018